San Francisco

San Francisco

San Francisco este unul dintre orașele pe care l-aș vizita cu prima ocazie care mi-ar ieși în cale. Acestea ar fi câteva dintre atracțiile orașului San Francisco:

Podul Golden Gate – Fiind singura ieșire din orașul San Francisco spre nord, podul Golden Gate este unul dintre cele mai frumoase poduri suspendate întâlnite în întreaga lume. El face legătura între oraș și Marin County. După finalizarea lui, Golden Gate a devenit un simbol al puterii Statelor Unite și continuă până în ziua de azi să fie unul dintre cele mai fotografiate poduri oferind o priveliște magnifică.

Librăria City Lights – înființată chiar de către poetul Lawrence Ferlinghetti împreună cu sociologul Peter Martin. Este una dintre librăriile independente în Statele Unite, având 3 niveluri și fiind plină de cărți.

Închisoarea Alcatraz – situată în golful San Francisco, pe mica insulă a fost construită până în 1912 o clădire cu celule, iar în 1934 a fost transformată în închisoare federală de maximă securitate. De-a lungul celor 29 de ani a servit ca loc de detenție pentru unii dintre cei mai periculoși infractori. Probabil închisoare și-a câștigat demnitatea și în urma celor 14 tentative de evadare, toate fiind eșuate.

Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile orașului San Francisco, dar mai sunt multe alte locuri pe care le puteți vizita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s