Ţara Marelui Nor Alb – Nua Zeelandă

 Noua Zeelandă se află în fruntea listei destinaţiilor pentru luna de miere întocmit de Google şi pe bun motiv. Chiar mi-aş dori să vă pot zice că am vizitat această ţară care poate fi numită paradis fără a exagera, însă deocamdată e doar pe lista de aşteptare.

Noua Zeelandă

Noua Zeelandă e destinaţia perfectă pentru cei care preferă o lună de miere sau un concediu cu aventuri într-un cadru natural deosebit. Există plaje superbe, lacuri cu apă dulce pentru pescuit, râuri rapide pentru rafting, fiorduri care îți taie răsuflarea și munți de urcat. Există chiar și o regiune de vulcani activi. Noua Zeelandă este, de asemenea, singurul loc de pe pământ unde poti vedea păsări nezburătoare, cum ar fi kakapo și kiwi.

pasărea kiwi
Pasărea kiwi

Această ţară are mai puţină populaţie decât apropiata Australia, ceeace mi se pare ideal pentru un concediu romantic, dar este bine dezvoltată și e ușor să călătoreşti cu mașina.

Unde să stau?

Huka Lodge
Huka Lodge

Situat pe 17 hectare în Taupo, în centrul Insulei de Nord, Huka Lodge este locul perfect pentru o lună de miere aproape de natură, însă incontestabil de lux. Hotelul e mărginit de râul Waikato și Rezervaţia Naturală Wairakei, oferă oportunități pentru drumeții, pescuit, golf, și excursii de o zi pe Insula Albă, Muntele Tarawere, peşterile Waitomo, precum și alte locuri interesante. Dar nu lipsesc nici condiţiile şi facilităţile de lux precum piscină, căzi cu hidromasaj și teren de tenis. Pensiunea este intimă, cu doar 18 garsoniere, Cabana Proprietarul cu patru camere şi casa Alan Pye cu două camere.

Harta Noua Zeelandă

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s